E-cigarett och vape hälsa: är vaping farligt?

I neologism har” vaping ” nu blivit en del av det gemensamma språket,men vad exakt är det? I förhållande till verbrökning kopplad till användningen av den traditionella cigaretten och vape hänvisar “vaping” till gesten att andas in ångan av den elektroniska cigaretten, precis som du gör med den klassiska.

Den elektroniska cigaretten har faktiskt inom några år spridit sig mycket i olika åldersgrupper och blivit ett verkligt trendtillbehör. Denna trend har följaktligen lett till födelsen av olika butiker som marknadsför denna typ av produkt som ger alltmer innovativa modeller och många nya dofter.

Online-försäljning är till exempel det mest använda verktyget inom detta område. Köpa  vape och elektroniska cigaretten på https://vape.se/ till exempel kan du välja mellan olika modeller och många smaker.

Detta breda val, driver fler och fler människor att välja den elektroniska cigaretten överge, delvis eller helt, den klassiska cigaretten. Men är det här valet verkligen hälsosammare?

Talet är inte så enkelt som det verkar och framför allt kan det inte översättas till en förenklad vision som skulle leda till att se allt eller svart eller vitt. Bland de många nyanser av denna produkt så ny och fortfarande så okänd, därför kan vi hitta både positiva och negativa sidor som måste hållas i åtanke när man beslutar att införa det i vardagen.

Innan du upptäcker några fördelar eller risker skulle det vara rätt och korrekt att fördjupa kunskapen om det och försöka förstå vad en elektronisk cigarett är och vilka skillnader Den har jämfört med en traditionell.

Comments are Disabled